Sportsmassage

Sportsmassage og triggerpunkter


Sportsmassage er en dybdegående massage og stræk af væv, sener og muskler. Effektiv behandling af arvæv, muskelskader, spændinger eller bare for almindelig velvære. I min behandlinger bruger jeg også triggerpunkts massage.


En "myose" er en hyppigt anvendt betegnelse for et ømt og ofte stramt / hårdt punkt i en muskel dvs. sammentrukne muskelfibre. Mange har oplevet ømme og spændte muskler f.eks. i nakke- skulderområdet. Myoser kan give anledning til smerter både lokalt men også i et nærtliggende område grundet de spændte muskelfibre, som forkorter musklen, og mobiliteten indskrænkes. Myoser kaldes her triggerpunkter. F.eks. kan triggerpunkter i nakken give anledning til hovedpine og triggerpunkter bag på skulderbladet kan give fornemmelser af smerter i selve skulderen. Ved at aktivere disse punkter kan man derfor få de sammenhængende sener og muskler til at give efter og løsne op.

25 min.

Behandling

50 min. Behandling

$00

Massage


Book 25 min. hvis du aldrig har prøvet massage før. Hvis du ved at du reagerer kræftigt på massage eller som opfølgning i et behandlings forløb.

25 minutters behandling er enten overkrop eller ben.

25 min.

Behandling

285.-kr

Massage


Er du vant til at få massage og det er første gang du kommer her er 50 min. godt at booke, så vi kan nå at komme i dybden med en given problemstilling eller for helkropsmassage.

50 min.

Behandling

500.-kr


Kontakt

   51323966

All Rights Reserved © 2017