Referencer

Referencer

Jeg er gennem de sidste 1 1/2 år blevet masseret af Nia i forbindelse med smerter i nakke og ben.Nia er helt igennem fantastisk til sit job. Bedste massør jeg har været hos. Nias hjælpsomhed er forbilledlig og jeg kan derfor kun videregive mine varmeste anbefalinger uanset om man lider af små eller store skavanker.

Charlotte Søndergaard

Bestseller


`Nia Retzel har i en lang årrække, været ansat som Chefinstruktør, Personlig træner, Kostvejleder, Holdinstruktør og Massør. Nia Retzel har vist sig at være en utrolig dygtig, samt mødestabil og troværdig medarbejder, der har nydt stor respekt blandt vores medlemmer og medarbejdere.Nia Retzel er en glad, imødekommende, pligtopfyldende og stabil medarbejder der altid har forsøgt at hjælpe i pressede situationer, derfor kan multi Fitness & Yoga kan kun give sin varmeste anbefaling, og ønsker Nia Retzel alverdens lykke og held i sin fremtidige karriere`.Judy Nykjær.


"Det er meget inspirerende og positivt at deltage på Nias hold. Nia har en høj faglighed, og er dygtig til at undervise sine elever med et kontant træningsprogram. Udover hendes faglige kompetencer, har Nia, som mennesker, også god forstelse for de enkelte elevers skader og behov. Der er en god og målrettet trænings ånd på hendes hold, og altid plads til opbakning.Nias motto må være: "Du kan kun gøre det bedste du kan, det bedste er godt nok nu - men du kan altid blive bedre" På grund af Nias person og dygtighed, deltager jeg på alle Nias hold: Body ball, Body power, MBL, og Seniortræning, og det er en fornøjelse hver gang."

Aase Khalborg "En aktiv senior" :-)


"Nias kompetencer indenfor (gen)optræning har været en afgørende faktor for muligheden for at kunne dyrke langdistanceløb og triathlon igen, siden jeg brækkede hoften i sommeren 2008. Specielt hendes vejledning til at få genopbygget muskulaturen på en bæredygtig og sund måde, har gjort en afgørende forskel for mig. Nu bliver det spændende at se, hvor hurtigt benene kan/vil flytte sig til kawaguchiko marathon Japan, til November (2009)."

Sune Mejlvang, Triathlet


"Nia arbejder meget seriøst og brændende for hendes aerobictimer. Hun har udviklet sig til en virkelig dygtig underviser"

Hanne B. Larsen, Club La Santa


"Nia udstråler stor vilje og engagement. Vi giver Nia vores bedste anbefaling."

Kim Pedersen, Aktiv Fritid Fitness.


"Nia er kendt for at levere udfordrende og varieret holdtræning. På hendes hold bliver vi jævnligt præsenteret for nye øvelser og får presset os selv til at yde maksimalt, hvilket jo bl.a. er derfor man vælger holdsport frem for individuel træning. Vi oplever alle at blive udfordret på hver vores niveau, samtidig med at der bliver taget hensyn til eventuelle skader, hvorved træningen tilpasses den enkelte. Hvis kroppen er ekstra udbrændt en dag, kan Nia også levere en gang effektiv massage, som tager spændingerne og mindsker muskeltrætheden. En god egenskab ved Nia er, at hun har et holistisk syn på kroppen, som udover fokus på træning også inddrager kost og velvære. Jeg har derfor oplevet at kunne hente vejledning inden for alle områder omkring det at have en sund livsstil".

Nanna G.


"Tak for din utrolige opbakning og dit forstende væsen. Du har givet mig meget mere mod - tak for det. Du er uden tvivl den bedste kost- og motionsvejleder jeg har mødt, og jeg har mødt en del. Det er rart at vi på holdet selv lærer at sammensætte maden, frem for bare at få en færdig kostplan med hjem, som man så efterfølgende går død i og ikke kan overholde. Det har været givrigt med info om den sunde mad, økologi, sundhed, træning og hvorfor det hele er så vigtigt. Derudover var det også super at lære hvad maden kan indeholde af forskellige giftstoffer m.m. og hvad det gør ved din krop, stressniveau, energiniveau, humør m.m."

Annie, slankeholdsdeltager. 


"Nu er du også selv uden om det, Nej pjat til side. Din måde at undervise os på, er efter min mening, og i forhold til mine behov, ganske udmærket - Såvel varierende samt iderigt med mange gode indfald. Og så gr det jo ikke noget at vi alle synes du har et dejligt væsen, som vi værdsætter. Se det var rosen, så kommer vi til risen: Jeg må ikke snakke i dine timer. N, for søren, nu kan jeg ikke finde på andet ris, så det m jo være godt nok som du gr det."

Kærlig hilsen og på gensyn, Kaj, deltager på Seniortræning


"Jeg er en af dem der deltagerne på Nias Seniortræning, og må sige Nia herser med os på en god og kompetent måde, så man får rørt alle bevæg-apparater! Nia er en pige der kan sit håndværk." Med venlig hilsen, Knud Erik Hansen, deltager på Seniortræning


"Jeg vil også sige mange tak for denne gang. Det har været rigtig hyggeligt, og jeg synes vi har haft et godt sammenhold, og været gode til at støtte hinanden. Jeg kommer nok til at savne det lidt, men jeg glæder mig også til at f lov til at prøve det hele selv, og se om det stadig virker når Nia ikke er med (bl.a. kontrol hver mandag). :-)Men jeg ser positivt på fremtiden, og jeg skal nok nå mine mål denne gang. Jeg har ikke prøvet så meget, andet end at sulte mig, og diverse udrensninger. Denne gang har jeg fået nogle gode og brugbare værktøjer, som jeg har set virker, s dem vil jeg selvfølgelig fortsætte med at anvende. Til sidst vil jeg bare sige tak til dig, Nia, for de første 8 uger i mit "nye" liv. Det bliver stort... ellerr småt..." ;-)

Venlig hilsen, Peter Kinnerup, slankeholdsdeltager "


I over to år har jeg, to gange ugentlig deltaget på Nias hold. Undervisningen er effektiv, alsidig og afvekslende. Ledet af Nias gode humør samt hendes omsorg, får vi alle det optimale udbytte, og har det godt. Efter Nias hold er man fysisk træt, men fuld af energi og godt humør."

Hanne Belert, deltager på Seniortræning


"Både træning og massage er hårdt, MEN DØDLÆKKERT".Irene Jacobsen.


Kontakt

   51323966

All Rights Reserved © 2017